Tuff vecka!
Denna veckan har varit väldigt tuff och jobbig på många viss.
 
Vi kan ju börja med de bra sakerna denna veckan.
Hästarna har gått lite på halvfart då detta snöoväder kom och jag jobbade lite annurlunda tider och fick inte riktigt vardagen att fungera. Ogge har fortsatt att skritta, introduserade ridbanan i onsdags vilket gick som en dans. Blev också barbacka premiär, han e lite rädd för mina ben men annars var de inga problem.
 
Hassan har skrittat och galopperat de mesta, då de ger mer när det är djupare snö. Hoppträning i torsdagskväll i vanlig ordning. Han går ju från klarhet till klarhet och har blivit hur fin som helst. Han utvecklas med stormsteg, är så sjukt roligt att rida honom och han får så mycket beröm av våran tränare. Bara jag som har lite att jobba med, med sitset för att vi ska kunna komma yttligare längre fram. Han utvecklas alltså i både markarbetet och hoppningen, har kämpat så mycket med markträningen för att allt ska fungera men inget har stämt in. Så till sommaren vågar jag knappt drömma om vart vi står!
 
Från förra gången (filmprint)
 
 
 
Då till de tråkiga som hänt. Vi fick de tråkiga och tunga beskedet att våran hund dog i torsdags. Hon var hos uppfödaren då vi väntade valpar. Hon hade blivit dålig under söndagen, men vi litade blint på vad veterinär och uppfödare sa, vilket ledde till att vår fina hund inte nu längre finns vid vår sida. Hade vi vetat mer så kanske vi hade gjort på ett annat sett men va går de att göra åt nu, vi får aldrig tillbaka henne igen.
 
I fredags åkte vi till våran morfars gård och begravde våran bästa vän och familjemedlem. Trotts att jag varit med om att mina hästar har gått bort var dehär bland de värsta jag varit med om såm djurägare. Att gräva graven till min vän och lämna henne under jorden var så sjukt svårt att aceptera och de bara skrek inombords. Men fridfullt att få bädda ner henne i filtarna med sitt gossedjur var en liten tröst. Men aldrig mer igen kommer jag nog vara med när detta sker.
Får tänka på alla fina stunder tillsammans med min bästa vän å minnas henne så <3