Lång vecka!
Har haft fullt upp hela veckan. Hoppträningen i torsdagskväll gick toppen, Hassan var kanon duktig. Min vän var med så fick filmer från hoppningen så hoppas kunna dela med mig av något när jag har min kamera där datorn är.
Hassan tog ett jätteskutt över ett av hindrena så jag hann inte riktigt med och fick bakvalvet i rumpan och fick ryggen ihoptryckt så hade väldigt ont efteråt.
 
I fredags var det begravning så hästarna fick ledigt. Lördagen vart det en spontan tripp till Göteborg och mässan, och alldeles för mycket shopping. 2 tröjor och en väska till mig. kentucky benskydd och Rambo ionic täcke till Hassan. Ett träns till Ogge och ett schabrack som båda får använda. Tror intre att jag glömde något men dyrt vart de hehe.
 
Igår, söndag, började med lektion i frihetsdressyr. Vi har ju gjort mer framsteg nu än sist då de var ett tag sedan. Men bara att jag har honom helt lös från början var en av grejerna. Fick flytta på honom från längre håll vilket var lite trixigt till att börja med men gick rätt bra tillslut. Så hem o träna ännu mer så han är mer med mig.
Vart inte mycket mer gjort än att slå på en sko Hassan trampade av, kalas för min lille kusin och så sko min systers ponny.
 
Idag fick jag åka hem från jobbet, mår inte jättebra men måste nog dock skritta mina hästar än sväng ändå, de har stått alldelse för länge så får bita ihop o ta en rejäl kraft ansträngning o rida en sväng.