Nya rutiner!

Har blivit väldigt tomt här vilket jag tycker är lite tråkigt då jag har så mycket jag vill dela med mig av. 


Har bytt jobb, så jobbar nu bara natt. Vilket ger nya vardagsrutiner och mycket pyssel med att få ihop livet med båda hästarna och allt annat som ska göras. 

Hassan är finare än någonsin, är så kul att rida honom. Han hopptränar varannan torsdag och utvecklas och blir finare och starkare för varje gång. Får så mycket bra och lovande ord om honom. 
Mellan träningarna går han i skogen, rids på ridbanan med gymnastikhoppning och har även lagt till galopp intervaller på travbanan. 

Ogge har trappat upp sin träning, trav och även galopp har legat på schemat. Dock blir det bara skritt och trav ett tag till då han behöver mer balans och kroppskontroll innan vi fortsätter med galoppen igen, tanken med att börja med galoppen var att få honom mer rund i formen och galoppen är mer skonsam för kroppen än trav, men får jobba lite mer innan jag tar tag i det igen. 
Han har iaf blivit mycket lugnare och lyssnar bättre på mina hjälper. Han går pass på ridbanan med bommar och koner, rids i skogen och hänger med som handhäst när Hassan klättrar i backarna. 

Ska försöka att bli bättre på att uppdatera här. Dels ha lite mer inlägg om omskolningen på Ogge då det är roligt även för mig att gå tillbaka och läsa.